Ahad, 1 Mei 2011

RINGTONE ENCIK CINTA PUNYA PASAL...

Assalamualaikum…hye readers! Hehe..

Lama aza x update blog..buzy lerr..ok, arini kan sy rse cm nk cite psal ringtone handset..yang korang set kan ringtone lagu utk orang2 tertentu..mesti ada kan…
Mcm sy pn ada jugak..selalu wt cmtu..abah lagu ni, mak lagu tu, kakak yang no 2 lagu ni, kakak yang no 3 lagu tu, abang lagu ni, adik lagu tuh..macam2 lagu la..blum masuk kawan dgn boyfren!

Kelebihan pakaii ringtone ni, kita boleh tau awal2 sape yang kol..kalau lagu tu bunyi, ha tau dh..mst mak yang kol..so, berlaku la sesi mengejar mendapatkan fon utk  memastikan dapat dijawab..hehe~
Tapi ada slek ckit la ! ok..baru2 ni sy ada g seminar..dalam kampus ni je..pastu boring tahap gaban jap, ngantuk..sy pn dgr la mp3 kt hset..disebabkan line kt sini x dapat line radio Hot ke, Era ke, tHr ke, apa2 jela..so, I dgr jela MP3 lagu dr hanset tu je..tgh layan2 lagu, layan mata lagi, tiba2 jantung mcm nk tercabut bila part chorus lagu L.O.V.E by Ashlee Simpson yang trdengar dr hanset ku itu..(errkk skema ayat!)
Siot r ! jantung  mcm nk trcabut kot ! degupan dh  mcm tgh drive high speed 220 km/j..(aku x prnh drive smpai 220 ni..aku bwak 80km/j je..hehe).

Bukan apa..sy mmg set kan lagu chorus L.O.V.E ni utk si dia  merangkap yang tercinta tp ex..so, bila dh xde pape ni, mst la lagu tu dh lma x berkumandang kt hsetku  kn..tp tiba2 je aritu trkuar kt MP3…
Lagu je punnn..tp Berjaya mmbuat jantung aku, siyessss..mmg mcm nk gugur ! ffuhhhh! Berdebar kot..nsib baik la pkai hansfree..igtkan die kol kn! Haha..dulu kalo die kol, msti sy kejar..dh set ringtone kn..lmbt angkat kang, die bsing plak..(kadang2 la..hehe). even my rumek pn dh tau kalo lagu L.O.V.E tu yang berbunyi, harus si pakwe yang kol…

So, kekurangannya  itula.! Kenangan ! smpai skang pn sy x tukar2 lagi ringtone lagu L.O.V.E ni…
Biar jela….bukan die nk kol sy pn..i know! Tp kalau die kol…hmmmmm………..sy senyum je! Haha..motippppp!!~ ntahla…

Dh la..nk story tu je…berhati2 dgn ringtone anda..eh, cop3! Nak tau jugak..korang set kan ringtone lagu apa untuk orang2 tertentu…nak tau..nak tau~~
Ok la..tuh je…Babai…;) 

Mehh..dgrkan lagu favourite yg sy maksudkan ni..L.O.V.E by Ashlee Simpson...



2 ulasan:

  1. For The Rest Of My Life Utk sendiri mau ingt haaha

    BalasPadam
  2. huyoooo...sekali Maher Zain maaaaa..haha!

    BalasPadam