Ahad, 3 April 2011

REVIEW SENDIRI ANUGERAH BINTANG POPULAR....

Hye…haaa, biasa blogger sekalian dok review blog orang lain kan…yang aza plak nk review psl Anugerah Bintang Popular..dapat tgk kt ladtop sndiri je..via Portal UUM…canggih x canggih Portal U aku..kn? kn? Kn? *perasan sendiri* Hehe..

saja wt kecik..lpas snap, full screen lerrr...>.<


X memasal niat nak buat assignment Biznes Law trpaksa ditunda..saja je layan cerita hiburan2 ni..awal2 tgk, dah happy sebab Sixth Sense menang..yeahhhh! bukan sng tau nk tgk Adi and the geng ni naik pentas dpt award..tp since lagu depa asyk keluat kat radio and TV, fofular femes emes daaa…eh! aza suka depa  since lagu Tak Bisa Memilih lg…Cayo r!

Pengacara ABP?? not bad la..ada gak lawak yg mengena..sindir perli pn ada..pulak2 si Zizan..mmg pndai wt lawak..mmg patut kau menang zizan weii..
 Asyraf Muslim??..wahhh, ensem nya Ustaz Amirul kita ni..ok, ini perkara biasa..kami cuci mata tgk artis2 ensem..alah! mst korang pn buat cmtu jugak kn..ececece, cover-cover plak, mcm x tau…;D
Fafau pun menang..2 award kot..eee, comelnya Fafau..jeles!

Jeng3!!!  keluar plak Hero Malaya…argghhhhh! ANUAR ZAIN…aku suka! Aku suka ! (pehal kau aza, semua artis ensem kau suka..lempang nak?? ) =_=..layan ar dgr lagu baru die tu..nyanyi sikit…”kasihku..ku amat mencintai kamu..kerna kau beri erti hidup..ku kan terus mencinta..sedetik lebih…” Anuar Zain..i luv U la…T_T. Oh..bermakna & puitis btl lirik lagu die ni…

Yang x syok nya, tgh syok2 tgk ABP, ting! Dh pkul 11..fine ! aza ada meeting..aigooooo~ spoil la weiii…nk x nak, kena g jugak la..agak ktinggaln jgk la sikit2 ending part..nk wt cmne tijah oiiii…sob3..;’( x dpt aza nk tgk Rita Rudaini bg award..nk tgk  isteri Zaquan Adha   Aidil Zafwan ni dgn perut yg ada baby..msti comel kn..huwaa, x smpat tgk..xpe2…smpt dgn anugerah trakhir je..yg pntg, sempat jgk tgk sape yg mnang anugerah paling popular…haa, sebelum tu..kn yg nk umum  tuh si Usop hantu k.limah dgn Johan….ok, part depa dtg main, dgn krusi roda nya, tgn usop asyk tergeliat je,  siyes klaka…sOleyy soleyy…hahaha~ at last, tahniah la kt Saheizy Sam sbb menang kan..Dato Siti pun comel sgt mse perform kt ats pentas tu..*orang Pahang mmg comel2 kan…ada stuju?? Stuju?? Trima kasih..kami mmg comel* perasan lbih! Aigooo…~~

Oh ok! Dah x tau nak bebel apa…TQ to serindit uum sebab bg kami peluang tgk tv live…before wujud mende alah ni, susah ckit nk tgk tv sebab perlukan astro utk tgk tv kt blok..tanpa astro, ktorg juz boleh dapat siaran cite Thai yg clear gilerr dgn cite tv lain yg berbintik2 dan berbunyi….sila gelak kan kami..xyah nk cover2 xsmpai hati nk gelak..aigooo lagi! =_=


2 ulasan:

  1. eleh! sila ngaku ye..bukan smalam mse jmp kt mall ko ckp aku comel ke? hehe...;D

    BalasPadam