Selasa, 30 November 2010

eh, fashion baru eh??

sekarang, kita dapat tgk mcm2 jnis tudung..cantik kn? 
ada yg lilit ke atas, lilit ke tepi, kebelakang..
ada yg mudah disarung...
ada jgk yg aslnya free hair, tp bila tgk shawl yg cntik, mnarik, mmg da boom la..trus trgerak hati nk pkai tudung..
ALHAMDULILLAH.
at least, diaorg dh dpat mmenuhi slah satu tuntutan ALLAH S.W.T..
tak salah pn mencuba..berubah utk kebaikan...

tgk awek cun kt bawah ni..cantik kan? sejuk mata memandang......


ada gaya aku x?? hehehe...
           

inilah dia Aida Gadis Melayu..ex-student UUM..bdak CAS..( hmm, bdak UUM mmg cntik2 pn kan?? hehe...) n now, dh jadi org seni pn..rezeki...hubby dia pn ex-bdak UUM...alhamdulillah, jodoh....haa, elokla 2..nnt dpat anak, bleh cerita kt anak2, suasana UUM yg indah permai ni..papa and mama share cerita....huhu....

berbalik kpd tajuk kita td, FASHION...


mcm2 fesyen dh aku tgk zaman skrang....
cuma, 
fesyen ni je yg belum aku tgk...siyes, HEBAT!!~
nk tengok??

1..




2..



2 suku......





2 setengah......


2.45.......hehehe...





3!! ok, bukak mata luas2...











 taraaaa.....
waarghh...haip! ttup mulut tu..amboi3~~



alamak!! ni fashion apa ni? aku ketinggalan ke??..aku x update fashion ke?
ini macam pn ada ke?
apa nama fashion ni eh??

fashion aku dan bra?

fashion aku dan inner baju yang hilang??

atau, fashion tunjuk lemak??

korang rasa fashion apa ni? lalalalala.....

bukan berniat utk mengaibkan sesiapa...tp sekadar peringatan..
bukan utk korang semua sahaja, tapi untuk aku jugak....

nk berfashion pn, berpada-pada la... 

RENUNG-RENUNGKAN..DAN SELAMAT BERAMAL....;)

5 ulasan:

  1. astagfirullah...dosa kering jer
    hahaha

    BalasPadam
  2. hahahahahhaha...
    ko jgn tgk lbih2 tau~~

    BalasPadam
  3. hahaha..aku takpe..pempuan..ko tuh, xbleh caya~~
    cntik kn gambar dia? wakakaka...

    BalasPadam
  4. cantik gambar kaw yg banyak2 kat ats 2
    hahahahahaha

    BalasPadam