Jumaat, 11 Mac 2011

belanja saya coslow boleh?? *wink wink*

Coselow??? Apakah??

home made


Makanan la derr..xkan x tau kot?? Ooo, tau eh? Igt tak tau td..hehe..
Actually, aza bru je lepas makan..sanggup pergi café kolej lain sebab teringin nak makan sayur coselow..
Ngidam? Agakla..tp mengidam takde ada  isi la..haha..
Nak tau tak? X nak tau? Alaa, buat2 la nak tau..eh? eh? *smbil wt muka raih simpati..urgghhhh*

coslow KFC.. bak sikit boleh??~

Camni..dulu aza tak suka tau makan coselow ni..kalau pergi KFC, bli snack plate ke, yang coselow tuh mesti tercicir kat dalam pinggan…means, x habis and x makan la kan…
Tak taula..memang aza x suka coselow dulu….maybe terlampau sayur sangat kot!
Or maybe sayur die rasa kelat sangat la…
Or maybe mayonis die terlampau banyak!
Or ape-ape jela…hishh budak ni…cepuk kang ! banyak sangat or nye!~

Dipendekkan cerita, aza tengok anak kandung   saudara aza ni, baru 6tahun masa tuh…
Tapi suka betul makan coslow..yang aza ni plak sibuk bedal kentang putar KFC je..
Tak taula kenapa, sangat rasa tercabar tau bila tgk anak sedara tuh lbih suka makan coselow..
Rasa tercabar sebab budak kacik makan sayur yang betul2 sayur..*ada ke sayur yang x betul sayur?? Hahaha*
Siap ada mayonis lagi kan? Kalau anak saudara x rasa loya ke, ape2 ke, x kan mak saudara nya x boleh kan?
So, lepas tuh, memang aza berjinak-jinak makan coslow ni.. ( x boleh blah ayat )
Try habiskan yang kecik tuh..1st time makan, yupp! sedap la..serius..
Terus jatuh  tangga  cinta dengan coselow ni…

Since that, sampai la sekarang, coselow dah jadi mkanan favourite aza..
X kisah la yang KFC or yang buatan sendiri...
In fact, kalau aza pergi KFC pn, aza rather to choose coslow utk di-ngap dulu sebelum kentang putar and ayam..
Kalau makan chicken chop pun sama…bedal sayur itu dulu!

chicken chop yang sedap ! ;)

nyum-nyum..korang terliur ehh? Hehe..
Terima kasih utk anak saudaraku yang scara x lansung berjaya buat mak saudaranya menggilai coslow..
Whoaaaa, tercabar kot masa tuh..ecececece~~~

So, apa lagi…korang g la KFC sekarang..p beli coslow..
Nk save budget, pergi pasar beli kobis, mayonis, carrot..haaaa, potong kasi hancur, then korang letak la 
mayonis tuh secukup rasa…air tangan sendiri..syokk wooo~!














7 ulasan:

  1. bikin lapar aja budak ini dehh! cisss! hehe. :P

    BalasPadam
  2. haha! ooppss..sorry k.nurul..
    sila order KFC k~

    BalasPadam
  3. fido : Perwaja! catering YAB dulu..g ar~

    BalasPadam
  4. suke coslow jugak.nanak nanak:-)

    BalasPadam
  5. ouucchhhhh! suka coslow jugak ke?? yeshh...comelnya anda..;)

    BalasPadam